Chiftelute de pangasius

de Criss in Peste, 3 Dec 2011 | 3245 vizualizari

 

Mie imi place tare mult pestele si in ciuda a tot ce am citit despre pangasius, imi place acest peste.
Pangasius este un peste destul de gras si nu prea agreat de cei ai casei. Dar varianta aceasta de chiftelute le este pe plac si baietilor. La Auchan am gasit pangasius maruntit, ideal pentru chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pangasius maruntit.
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1ou
  • 1 felie de paine
  • sare, piper
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pangasius:

Am pus toate ingredientele intr-un bol (in afara de faina) si le-am mixat cu mixerul verticat. A rezultat o compozitie destul de moale in care am adaugat faina si am amestecat cu lingura sa se incorporeze toata faina.

Am modelat chiftelutele si le-am prajit in ulei incins.

 Se scot pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

Le-am servit cu o salata si cartofi cu cascaval la cuptor.

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de pangasius-0
Chiftelute de pangasius-1
Chiftelute de pangasius-2
Chiftelute de pangasius-3
Chiftelute de pangasius-4

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

03.12.2011, 11:46

ce bine arata

Lau 1

03.12.2011, 17:10

arata bine

Criss 1

05.12.2011, 05:26

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04