Chiftelute de peste marinate

de Rocsi in Pangasius, 21 Dec 2010 | 4440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 1 ceapa+2 cepe
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 feliuta de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • otet
  • 5 -5 ciupercute in conservate,intregi
  • maioneza de post
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste marinate:

Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.

painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.

 1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.

patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.

amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.

punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.

punem niste ulei la incins .

cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .

le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.

cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.

intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.

cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.

cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.

ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.

intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.

apoi punem maioneza dupa gust.

incorporam bine toate .

le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute de peste marinate 72457
retete culinare - Chiftelute de peste marinate 72458
retete culinare - Chiftelute de peste marinate 72459
retete culinare - Chiftelute de peste marinate 72460
retete culinare - Chiftelute de peste marinate 72461
retete culinare - Chiftelute de peste marinate 72462

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:14

frumos aranjate si bune la multi ani pt 2011

Rocsi 1

28.12.2010, 22:08

miuta,mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55