Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea

de iri_iri in Porc, 7 Oct 2012 | 971 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru chiftelute:

  • 1kg de carne de porc tocata,
  • 3 oua,
  • 2morcovi,
  • 5 felii de paine inmuiate in apa( sau in lapte )
  • usturoi,
  • sare, piper si o legatura de marar.

pentru salata :

  • 4rosii,
  • o ceapa,
  • 2 ardei verzi,
  • 3 castraveti,
  • 3 catei de usturoi si 100 g de telemea.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea:

pentru inceput pregatim chiftelutele amestecand ingrendientele si formam chiftelute pe care le prajim in ulei  incins pe ambele parti.   chiftelutele gata prajite le scoatem pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.  

apoi pregatim salata. :

rosiile spalate si taiate cuburi.  

ardeii curatati si taiati si ei cuburi.  

castravetii curatati de coaja si taiati felii.  

ceapa curatata ,spalata si taiata marunt si la final se adauga usturoiul taiat marunt .  

se amesteca toate adaugand sare ,piper si ulei.  

chiftelutele se servesc cu salata peste care se rade telemeaua.  

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de porc  cu salata de vara si telemea-0
Chiftelute de porc  cu salata de vara si telemea-1
Chiftelute de porc  cu salata de vara si telemea-2
Chiftelute de porc  cu salata de vara si telemea-3
Chiftelute de porc  cu salata de vara si telemea-4
Chiftelute de porc  cu salata de vara si telemea-5

COMENTARII (15)

Toamna07 1

10.10.2012, 18:25

6 bucati,repede!

iri_iri 1

13.10.2012, 14:07

s-au terminat demult dar am sa mai fac daca doresti!

alba_zori 1

04.11.2012, 23:27

si eu dau like si ma servesc cu o chifteluta virtuala,te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04