Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea

de iry-gabriela in Porc, 7 Oct 2012 | 2992 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru chiftelute:

  • 1kg de carne de porc tocata,
  • 3 oua,
  • 2morcovi,
  • 5 felii de paine inmuiate in apa( sau in lapte )
  • usturoi,
  • sare, piper si o legatura de marar.

pentru salata :

  • 4rosii,
  • o ceapa,
  • 2 ardei verzi,
  • 3 castraveti,
  • 3 catei de usturoi si 100 g de telemea.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea:

pentru inceput pregatim chiftelutele amestecand ingrendientele si formam chiftelute pe care le prajim in ulei  incins pe ambele parti.   chiftelutele gata prajite le scoatem pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.  

apoi pregatim salata. :

rosiile spalate si taiate cuburi.  

ardeii curatati si taiati si ei cuburi.  

castravetii curatati de coaja si taiati felii.  

ceapa curatata ,spalata si taiata marunt si la final se adauga usturoiul taiat marunt .  

se amesteca toate adaugand sare ,piper si ulei.  

chiftelutele se servesc cu salata peste care se rade telemeaua.  

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Toamna07 1

10.10.2012, 18:25

6 bucati,repede!

iry-gabriela 1

13.10.2012, 14:07

s-au terminat demult dar am sa mai fac daca doresti!

alba_zori 1

04.11.2012, 23:27

si eu dau like si ma servesc cu o chifteluta virtuala,te pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor