Chiftelute de pui cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 7473 vizualizari

 

Este dupa reteta lui Anisoara chiftelute albe dar eu le.-am prajit in ulei nu in cuptor,sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui tocat
  • 250 g cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper alb
  • 4-5 catei usturoi
  • 4 linguri de pesmet
  • ulei pt prajit
  • garnitura :
  • 1 cana cus cus
  • 4 linguri de unt
  • 3 cani de apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu cascaval:

Se toaca bine pieptul de pui se amesteca cu ouale ,cascavalul,sare,piper alb ,usturoiul pisat si pesmetul,se framanta bine toate impreuna.

Cu mana umeda se formeaza chiftelute mici care se prajesc in ulei fierbinte sau in cuptor. In retata Anisoarei se puneau in cuptor si au iesit chiftelute albe.

Garnitura am facut cus cus:

Intr-o cratita se pune untul la topit apoi se pune cus cusul, se amesteca bine dupa care se pune apa fierbinte si sare. Se lasa acoperit 10-15 minute.

Noi am papat cu chiftelute, dar se poate cu orice garnitura de carne sau peste.

Super bune, multumesc Anisoara. E o idee grozava, cu siguranta am sa le mai repet

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

nadina73 1

11.09.2010, 11:53

o sa incerc data viitoare cred ca sant bune ,dar aveam cuptoru ocupat si am zis hai ca le prajesc in ulei ,initial anisoara asa le are in reteta in cuptor si ies albe

danis 1

13.09.2010, 13:28

parca nu iti vine sa-l mananaci cand vezi cat de bine arata

nadina73 1

15.09.2010, 01:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor