Chiftelute de pui cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 4206 vizualizari

 

Este dupa reteta lui Anisoara chiftelute albe dar eu le.-am prajit in ulei nu in cuptor,sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui tocat
  • 250 g cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper alb
  • 4-5 catei usturoi
  • 4 linguri de pesmet
  • ulei pt prajit
  • garnitura :
  • 1 cana cus cus
  • 4 linguri de unt
  • 3 cani de apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu cascaval:

Se toaca bine pieptul de pui se amesteca cu ouale ,cascavalul,sare,piper alb ,usturoiul pisat si pesmetul,se framanta bine toate impreuna.

Cu mana umeda se formeaza chiftelute mici care se prajesc in ulei fierbinte sau in cuptor. In retata Anisoarei se puneau in cuptor si au iesit chiftelute albe.

Garnitura am facut cus cus:

Intr-o cratita se pune untul la topit apoi se pune cus cusul, se amesteca bine dupa care se pune apa fierbinte si sare. Se lasa acoperit 10-15 minute.

Noi am papat cu chiftelute, dar se poate cu orice garnitura de carne sau peste.

Super bune, multumesc Anisoara. E o idee grozava, cu siguranta am sa le mai repet

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49944
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49945
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49946
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49947
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49948
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49949
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49950
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49951
retete culinare - Chiftelute de pui cu cascaval 49952

COMENTARII (28)

nadina73 1

11.09.2010, 11:53

o sa incerc data viitoare cred ca sant bune ,dar aveam cuptoru ocupat si am zis hai ca le prajesc in ulei ,initial anisoara asa le are in reteta in cuptor si ies albe

danis 1

13.09.2010, 13:28

parca nu iti vine sa-l mananaci cand vezi cat de bine arata

nadina73 1

15.09.2010, 01:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S