Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Bune rau de tot nu gluma
Se inmoaie feliile de paine in lapte .
Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare.
Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se framanta foarte bine toate impreuna .
Separat se fierb 5-6 oua ,se curata de coaja si se taie pe lungime in doua.
Cu mana umeda se ia din compozitita de carne se pune cate 1/2 de ou fiert in mijloc si se da o forma mai alungita,dupa care se da prin faina alba si ou batut cu un praf de sare. Se pun pe o tava cu hartie si se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora (fara ulei) Dupa 30 minute se intorc si pe cealalta parte pana se rumenesc fumos.
Se servesc cu pireu de cartofi, cartofi natur, pilaf de orez
PS: Initial am vrut sa fac 12 bucati, dar nu au incaput in tava, asa ca un ou fiert l-am tocat si l-am pus in compozitie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult