Chiftelute de pui cu surpize

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 1955 vizualizari

 

Bune rau de tot nu gluma

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata pui(se poate si de porc)
  • 2 felii de paine
  • 1 oo ml lapte
  •  cartofi cruzi
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua+2 pt prajit
  • 10  linguri de faina alba
  • 5-6 oua fierte tare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu surpize:

Se inmoaie feliile de paine in lapte .

Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare.

Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se framanta foarte bine toate impreuna .

Separat se fierb 5-6 oua ,se curata de coaja si se taie pe lungime in doua.

Cu mana umeda se ia din compozitita de carne se pune cate 1/2 de ou fiert in mijloc si se da o forma mai alungita,dupa care se da prin faina alba si ou batut cu un praf de sare. Se pun pe o tava cu hartie si se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora (fara ulei) Dupa 30 minute se intorc si pe cealalta parte pana se rumenesc fumos.

Se servesc cu  pireu de cartofi, cartofi natur, pilaf de orez

PS: Initial am vrut sa fac 12  bucati, dar nu au incaput in tava, asa ca un ou fiert l-am tocat si l-am pus in compozitie.

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de pui cu surpize-0
Chiftelute de pui cu surpize-1
Chiftelute de pui cu surpize-2
Chiftelute de pui cu surpize-3
Chiftelute de pui cu surpize-4
Chiftelute de pui cu surpize-5
Chiftelute de pui cu surpize-6

COMENTARII (19)

nadina73

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

da anca cum sa nu iubita

nadina73

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

danuta

kamy

kamy 1

03.10.2010, 23:19

cu intarziere...am fost dusa...dar mai ai?...nu?...nu-i nimica 5 f ala tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!