Chiftelute de soia si dovlecel (la cuptor)

de _Alina_ in Mancaruri de post, 19 Dec 2012 | 7112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g soia granule
  • 350 g dovlecel
  • 100 g cartof crud
  • 100 g cartof fiert
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa rosie
  • 6 catei de usturoi
  • 2 lg cu varf faina de grau
  • 1 lg mix de legume uscate (bio)
  • 1 lgt boia dulce
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 1 lgt otet din vin
  • sare, piper
  • ........
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia si dovlecel (la cuptor):

1. Fierbem soia in apa cu sare timp de 20 minute.

2. Preincalzim cuptorul la 200 °C.

3. Stoarcem apa si punem soia intr-un vas.

4. Curatam dovlecelul de coaja si il dam prin razatoarea mica, il stoarcem de apa si apoi il punem peste soia.

5. Curatam cartofii (cel fiert si cel crud) si morcovii de coaja si ii dam prin razatoarea mica. Ii punem peste soia si dovlecel. Adaugam si ceapa tocata marunt.

6. Adaugam restul ingredientelor, impreuna cu usturoiul pisat si amestecam bine.

7. Din compozitie, formam bilute cu mainile umede, pe care le vom rostogoli prin pesmet, iar apoi le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptor timp de 40 min si cam asta-i tot... Verificati daca sunt coapte, eu am pus doua tavi deodata si s-au copt mai greu.

S-aveti pofta!  

TIPS-URI

1

Puteti pune numai cartof crud sau numai cartof fiert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia si dovlecel (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia coapte