Chifteluţe de somon la cuptor

de sisterskitchen in Somon, 15 Feb 2013 | 3504 vizualizari

 

Dacă vă place peştele, sigur veţi aprecia această reţetă de chifteluţe de somon la cuptor,iar dacă nu vă place somonul, înlocuiţi-l cu cod sau alt peşte.
Această reţetă este o idee potrivită pentru o cină uşoară.

 

INGREDIENTE

  • 400 g somon proaspăt
  • 1/2 ceapă mică
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 cartof mare fiert şi curăţat de coajă
  • pătrunjel
  • mărar
  • sare, piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de somon la cuptor:

1. Se spală peştele şi se usucă bine cu un şervet de bucătărie. Se taie bucăţi potrivite, după care se curătă de oase, apoi se mărunţeşte într-un blender. Se mai verifică încă o dată de oase.

2. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte într-o lingură de ulei de măsline. Usturoiul se zdrobeşte.

3. Într-un castron se pun peştele, ceapa, cartoful ras, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, oul, sarea şi piperul.

4. Se formează chifteluţele şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

 

 

COMENTARII (12)

Lau 1

16.02.2013, 14:44

Satisfyyourcravings 1

17.02.2013, 16:12

Ce idee bună!

sisterskitchen 1

19.02.2013, 14:47

Sunt delicioase, sa le incercati negresit.multumim

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55