Chiftelute de varza

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 3332 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1/2 varza mica,

    1 ardei rosu

    100 g branza

    50 g cascaval

    1 ou

    faina

    pesmet

    marar verde

    1 fir de usturoi verde

    1 fir de ceapa verde

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de varza:

Se toaca varza marunt si la fel  ceapa, ardeiul, usturoiul si mararul.(varza mea a fost semipreparata intrucat am avut-o la cuptor cu carne si fiindca mi-a mai ramas am zis sa nu o arunc si astfel a iesit o noua reteta.)

Branza si cascavalul se dau pe razatoare.

Se amesteca toate impreuna cu 2 linguri de faina, 1 ou batut si sare , piper.Apoi  se formeaza chiftelute ce se tavalesc prin mult pesmet.Se prajesc in ulei incins si se scrg bine pe un prosop de hartie pt.bucatarie.Se servesc calde sau reci.Sunt foarte foarte gustoase. 

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de varza-0
Chiftelute de varza-1
Chiftelute de varza-2
Chiftelute de varza-3

COMENTARII (10)

nadina73 1

17.05.2010, 23:32

sincer nu am mancat dar arata foarte bine trebuie incercatasuper bine araunca si la mine macar 1

lia maria 1

18.05.2010, 11:13

da asa este, trebue incercata reteta asta

epurasha2bb 1

19.05.2010, 19:33

nadina cu intarziere dar acum am vazut mesajele voastre, va multumesc de vizita si tie iti trimit special o farfurie plina! Chiar sunt bune bune si credca ar merge de minune si cu varza murata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04