Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carne am pus-o intr-un lighenas iar peste ea am adaugat ouale,cimbrul,piperul,busuiocul,sarea,usturoiul zdrobit,cartofii(da-ti pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa care i-am strans in pumni pt a se scurge zeama) si patrunjelul taiat marunt.
Am amestecat totul apoi am luat carne in mana si am dat-o prin faina,apoi am presat-o putin si am pus in uleiul bine incins...cand au fost gata pe o parte am intors si pe partea cealalata ,iar cand au fost prajite pe ambele parti le-am scos pe un prosop de hartie...si tot asa pana ce am terminat toate chiftelele...
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult