Chiftelute din carne

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2010 | 4730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg carne(fleica de porc si vita)
  • - 2-3 buc ceapa
  • - 5 - 6 catei usturoi
  • - 3 oua
  • - 1 legatura marar
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 150 g faina
  • - 1 chifla sau 3 felii de paine
  • - apa minerala
  • - ulei de palmier
  • - lapte
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne:

Se spala, se lasa la scurs si apoi se toaca carnea. Odata cu carnea se toaca si ceapa, mararul si patrunjelul. Se adauga usturoiul zdrobit, ouale, painea inmuiata in lapte, putina apa minerala si apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca bine. Se ia din compozitia cat pentru o chifteluta (eu le fac rotunde) si se modeleaza. Se dau prin faina.

Intr-un ceaun se pune ulei (cat sa acopere chiftelele) la incins si se prajesc pe rand. Cand sunt gata rumenite, se scot cu o spumiera si se aseaza pe o hartie de prosop. Se servesc reci sau calde alaturi de o garnitura. Eu am facut garnitura de cartofi taranesti.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

madi_marin 1

22.04.2010, 17:37

mama mama....si mie imi plac chiftelutele la nebunie.....

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 19:13

madi ma intreb daca este cineva caruia sa nu ii placa chiftelutele..................

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 22:43

nu cred ca este cineva, sau cine stie, dar noua ne plac fff mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca la mama