Chiftelute din carne tocata de curcan

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 5632 vizualizari

COMENTARII (26)

Rocsi 1

27.01.2011, 12:29

mumusele foc

La Ancuta 1

27.01.2011, 12:29

ce bune

Mitinita 1

27.01.2011, 12:39

frumos decorat

kamy 1

27.01.2011, 12:41

ce buuuune ce-mi place si susanul....il.
..bag...la multe chestii si eu

adasev12 1

27.01.2011, 12:42

f bune!
nota 10 pentru decor!

silvi0ara 1

27.01.2011, 13:00

Sunteti niste draguta,va multumesc.

DIANA B 1

27.01.2011, 13:32

Pan' s-ajung pe pagina ta , am crezut c-ai creat niste mici pinguini ... frumoasa prezentare

Dana_Retetegg 1

27.01.2011, 13:52

suuuuper

MotanLaOale 1

27.01.2011, 13:59

frumos aranjate

lia maria 1

27.01.2011, 14:19

bune si frumos prezentate

silvi0ara 1

27.01.2011, 14:20

Multumesc la toata lumea.

elena1988 1

27.01.2011, 14:28

Sidy 1

27.01.2011, 14:44

Minunate Silvye Cred ca au disparut urgent din farfurie

LUK 1

27.01.2011, 15:20

gustoase si mai sanatoase decat de porc

ela 1

27.01.2011, 15:23

ce platou apetisant

silvi0ara 1

27.01.2011, 15:23

Sydi,chiar s-au plans ca am facut putine.

silvi0ara 1

27.01.2011, 15:24

Luk,dupa atata porc in decembrie,am zis sa trec la ceva mai usor.

silvi0ara 1

27.01.2011, 15:24

Ela,

cismaru_nicoleta 1

27.01.2011, 15:34

Carne de curcan..super reteta,dar mai ales prezentarea,iti fura ochii...Felicitari

epurasha2bb 1

27.01.2011, 17:16

ce frumos si bun!

mamaieelena 1

27.01.2011, 17:26

buunee

diaconta 1

27.01.2011, 18:04

minunat arata

RuxyRux 1

27.01.2011, 19:13

Deosebit de bun...si cum arataaaa

silvi0ara 1

27.01.2011, 20:50

Multunesc mult,sunteti niste dragute.

mena29 1

27.01.2011, 21:09

frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele in aluat de bere