Chiftelute din ciuperci cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 6635 vizualizari

 

favoritele mele sant ciupercile asa ca nu puteau lipsi si niste chiftelute de ciuperci grozave

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciueprci champinion
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • 3 linguri de pasmet
  • 3-4 linguri de faina alba
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 5-6 dinti de usturoi
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din ciuperci cu cascaval:

Se curata ciupercile si se toaca cu tot cu picioruse

Se amesteca cu pesmetul ,faina ,sare,piper,cascavalul,usturoiul,ouale si patrunjelul verde tocat.

Se formeaza chiftelute se dau prin faina(optional)apoi se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti .

Se servesc cu garnitura de cartofi ,orez,,,,,,,,,,,,,,,sau ca si aperitiv

Noi am servit cu o ganitura mexicana cu orez si legume.

PS:dupa ce le tocati nu le lasati prea mult, se inegresc,eu le-am tocat, am primit un telefon, a trebuit sa plec si le-am pus in frigider cu ou amestecate si s-au cam inegrit putin dar gustul e grozav

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din ciuperci cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

22.07.2010, 17:36

ce buna idee!

nadina73 1

22.07.2010, 20:20

multumesc laly le fac sa se poata inspuira cine vrea dupa ele,si eu ma inspir dupa voi multumesc mult

nadina73 1

22.07.2010, 20:21

mariana cu siguranta iti vor placea,stiu ca esti si tu mare amatoare de ciuperci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cascaval