Chiftelute din dovlecel

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 6383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-400gr dovlecel
  • 2 linguri de cascaval ras
  • o crenguta de marar verde
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecel:

 Curatam dovlecelul de coaja,il dam pe razatoarea mica si il scurgem bine de apa.Intr-un bol il amestecam cu cascavalul ras,sare,piper,o lingurita de ou batut(restul de ou l-am folosit la dovlecel pane),o lingura de pesmet si mararul tocat marunt.

Din aceasta compozitie formam chiftelute pe care le dam prin pesmet apoi le prajim in ulei incins pana cand se rumenesc frumos pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

kamy 1

13.06.2011, 19:36

bune tare

MotanLaOale 1

14.06.2011, 09:13

antoaneta 1

26.09.2011, 12:11

delicioase si eu le fac dar un pic mai diferit trebuie sa incerc neaparat si cu cascaval

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friganele de ciupercute, dovlecei si cartofi