Chiftelute din dovlecel

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 6383 vizualizari

COMENTARII (20)

lilik 1

12.06.2011, 16:30

place

aziz 1

12.06.2011, 16:32

super ,super,super bun

mihaelaM 1

12.06.2011, 16:34

mai de cand tot zic ca fac si eu, dar pana fac infulec vreo doua de la tine

adry88 1

12.06.2011, 16:43

bune

mena29 1

12.06.2011, 16:49

buuune!

ionela2682 1

12.06.2011, 16:53

ce textura fina par a avea!

LicutaMarin 1

12.06.2011, 17:09

LUK 1

12.06.2011, 18:12

papa cu incredere Mihaela

LUK 1

12.06.2011, 18:13

asa e Ionela..sunt "fine"dar in acelasi timp cu invelis crocant..noua ne au placut mult

Lau 1

12.06.2011, 18:46

place

Rocsi 1

12.06.2011, 18:48

sunt bune,,,si eu mai fac

LUK 1

12.06.2011, 19:01

Rocsi,Lau

Crista_Luca 1

12.06.2011, 19:17

am trecut-o direct la favo eu le fac altfel, dar trebuie incercate si astea

Crista_Luca 1

12.06.2011, 19:18

eu pun mai mult ou si fara cascaval... puneam telemea /...la ideea ta nu m-am gandit

LUK 1

12.06.2011, 19:22

Cristina eu nu am pus mult ou pt ca e destul de moale compozitia..dar credca merge sa pui mai mult ou si atunci pui si pesmet si cascaval mai mult si se va "lega" mai bine compozitia..mie mi-a placut la aceste chiftelute gustul dat de marar si faptul ce erau moi in interior dar crocante laexterior..sper sa ti placa si tie

diaconta 1

12.06.2011, 19:27

si eu am facut,dar cu branza de vaci

LUK 1

12.06.2011, 19:31

sigur au fost bune Claudia..mai am 2 dovlecei mai mici dar pe aia ii asteapta cuptorul..vreau sa i umplu si sa i coc

kamy 1

13.06.2011, 19:36

bune tare

MotanLaOale 1

14.06.2011, 09:13

antoaneta 1

26.09.2011, 12:11

delicioase si eu le fac dar un pic mai diferit trebuie sa incerc neaparat si cu cascaval

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de legume cu spanac