Chiftelute din naut

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 4428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g de naut
  • 1 ceapa,
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel, marar
  • 1 lingurita de chimen macinat
  • ½ lingurita de curcuma(turmenic)
  • 1 lingurita de boia dulce
  • Sare, piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din naut:

 Nautul se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece. A doua zi se scurge bine de apa si se va mixa in robot impreuna cu ceapa, patrunjelul, marar, usturoiul, ceapa verde.

Trebuie sa rezulte o pasta consistenta. In aceasta vom adauga condimentele: chimenul macinat, curcuma, boia dulce, piper si vom gusta de sare. Daca sunt prea apoase adaugam si doua felii de paine fara coaja.

Incingem uleiul si format chiftele pe care le vom praji, se scot si se lasa in asteptare, acestea se pot servi atat reci cat si calde. Se pot servi cu diferite sosuri dupa preferinat fiecaruia(de usturoi, Bechamel, Ketch-up, sau sos dulce-acrisor).

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nico15 1

13.04.2013, 20:49

Multumesc multtttttttttttttt.
Poop,
Nico

MotanLaOale 1

13.04.2013, 21:06

Bun bun

Rocsi 1

13.04.2013, 21:27

Arata bine!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din naut