Chiftelute din piept cu dovlecel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 2419 vizualizari

 

sunt niste chiftelute grozave ,pe care vi le recomand cu toata caldura

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata curcan (sau pui ce va place)
  • 500 g dovlecel
  • 2 oua
  • sare
  • piper alb
  • 1 caciulie de usturoi
  • patrunjel verde
  • ulei pt prajit
  • 5 linguri de pesmet
  • 5 linguri de faina alba pline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din piept cu dovlecel:

Se rade sau se toaca dovlecelul spalat si necuratat.Se amesteca cu carnea tocata,se pun ouale,sare,piper,usturoiul pisat, patrunjel verde, faina si pesmetul.

Se amesteca foarte bine compozitia dupa care se fac chiftelute  mai mari sau mai mici si se prajesc in ulei foarte bine incins.

Se servesc atat calde cat si reci

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46465
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46466
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46468
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46469
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46470
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46471
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46472
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46473
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46474
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46475
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46476
retete culinare - Chiftelute din piept cu dovlecel 46477

COMENTARII (17)

danis 1

18.08.2010, 14:07

alinutzika 1

29.08.2011, 13:07

tare bune...

babi5 1

04.09.2013, 04:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D