Chiftelute din sfecla rosie cu Feta si porumb

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 6493 vizualizari

 

Am facut aceasta reteta intrucat stiu ca sfecla rosie este foarta buna pentru sanatate insa gustul ei prea puternic de radacina de pamant nu imi placea asa simplu si am incercat sa gasesc o cale de a o manca cu gustul schimbat si asa mi-a placut.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 sfecla rosie,
  • 1 canuta de faina,
  • 1 ou,
  • 5 linguri pesmet,
  • sare,
  • 1/2 ceapa rosie,
  • 1 graunte usturoi,
  • boabe de porumb fiert dulce,
  •  o bucatica de branza Feta.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din sfecla rosie cu Feta si porumb:

Se fierbe sfecla rosie curatata de coaja si taiata cubulete.Separat calim ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul feliute si apoi adaugam si cubuletele de sfecla rosie fiarta si mai lasam putin pe foc amestecand.Luam acest amestec si il pasam in blender.Apoi adaugam faina, un praf de sare si un ou batut. Amestecam bine si cu mainele umezite cu apa formam chiftelute.Incingem cuptorul si pregatim o tava mare cu hartie de copt pe ea.Chiftelutele formate le tavalim prin pesmet si apoi le asezam frumos pe tava pe hartia de copt.Le lasam la cuptor pana se rumenesc pe o parte si le intoarcem si pe cealalta.Le scoatem cand sunt gata si le servim fie asa simple fie sectionate pe jumatate si umplute cu branza feta si cate un bob de porumb.
Celalata jumatate se poate coace in cuptor si se poate face salata cu sos de otet si boabe de porumb si patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din sfecla rosie cu Feta si porumb" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu porumb