Chiftelute la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 11315 vizualizari

 

Tot am vazut pe aici,la voi chiftelute la cuptor..am zis sa fac si eu...adevarul este ca sunt mult ,mult mai bune...

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • jumatate capatana usturoi
  • 2 felii de paine
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.

curatam usturoiul,il spalam si il pisam.

painea o inmuiem in putina apa.

cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

carnea tocata o punem intr-un bol.

peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.

tocam si patrunjel verde si adaugam.

condimentam cu sare si piper.

la urma adugam si cele 2 oua.

amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.

luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.

formam chiftelute si le asezam in tava.

dam tava in cuptorul incins.

lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.

le mai lasam putin pana sunt gata.

le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.

*puteti si sa nu le intoarceti ,ca ele se fac bine oricum...

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute la cuptor 80545
retete culinare - Chiftelute la cuptor 80546
retete culinare - Chiftelute la cuptor 80547
retete culinare - Chiftelute la cuptor 80548

COMENTARII (19)

Rocsi 1

27.01.2011, 19:26

multumesc sylvia

elena1988 1

11.02.2011, 16:04

adry88 1

21.05.2011, 15:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55