Chiftelute la cuptor

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 1744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne porc macinata
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi pisati
  • 1 lg parmezan
  • 1 lg pesmet
  • 1 lg marar verde tocat marunt
  • 1 lg frunze patrunjel verde tocat marunt
  • 1 ceapa mica taiata marunt sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Intr-un castron amestecam toate ingredientele, apoi formam mici bilute pe care le asezam intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.
Dam la cuptor pana se rumenesc putin; daca le lasam mai mult, se usuca foarte tare.

Servim langa o salata de ardei copti cu usturoi si piure de cartofi sau pilaf de orez etc, fiecare dupa cum doreste. Mie imi plac chiftelutele langa salata de ardei copti si salata de vinete de exemplu ...:D

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute la cuptor-0
Chiftelute la cuptor-1
Chiftelute la cuptor-2
Chiftelute la cuptor-3
Chiftelute la cuptor-4
Chiftelute la cuptor-5

COMENTARII (17)

jolygina 1

05.02.2012, 20:07

foarte bune si mai sanatoase decat prajite

iri_iri 1

05.02.2012, 21:22

o chiftea vreau si eu

MonaMimi 1

06.02.2012, 10:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04