Chiftelute la cuptor tavalite prin seminte de susan, mac si in

de Panacris in Mancaruri cu carne, 3 Dec 2011 | 6687 vizualizari

 

Mereu am evitat sa fac chiftele, desi sunt gustoase atunci cand se prajesc in ulei, mirosul persista vreme indelungata in casa. Navigand pe site am vazut varianta de chiftele la cuptor. Sincer am fost sceptica la inceput, dar acum sunt foarte convinsa ca chitelutele, astfel prearate, acelasi gust ca si cele prajite in ulei. Spor la treaba!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec vita si porc 500 gr.
  • paine 2 felii
  • oua 3 bucati
  • sare, piper, boia dulce de ardei dupa gust
  • usturoi 3 capatani
  • seminta susan, mac si in 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor tavalite prin seminte de susan, mac si in:

Feliile  de paine se pun la inmuiat ptr. cca. 10 minute in apa rece. Carnea tocata se amesteca bine cu ouale, sarea, piperul, la care se adauga si painea bine stoarsa de apa. Usturoiul se toaca marunt sau se da pe razatoare. Se omogenizeaza bine usturouil in amestecul de carne. Se iau apoi bucatele mici de compozitie si se rostogolesc prin seminte. Se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de pergament si se dau la cuptor ptr cca. 30 de minute la 200 grade. Intre timp se mai intorc ca sa se rumeneasca pe toate partile. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor tavalite prin seminte de susan, mac si in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

03.12.2011, 19:05

La multi ani baietilor tai!!!

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:17

La multi ani!

Panacris 1

04.12.2011, 20:12

Multumesc!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in aluat de bere