Chilli cu carne

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 4381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. carne tocata (vita+porc),
  • 400 g. fasole rosie fiarta,
  • 2 cepe rosii,
  • 2 usturoi,
  • 1 adrel rosu,
  • 1 rosie,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 cutie de rosii fara coaja in sucul propriu,
  • 1 cutie de boabe de porumb(140 g.),
  • tabasco,sos iute!,
  • condiment pt. chilli cu carne,
  • 2 ardei iuti rosii,
  • 4 pungute de orez,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli cu carne:

  •   punem ceapa tocata la calit in ulei, apoi adaugam usturoiul, ardelul, rosia si lasam 5 minute; adaugam carnea si amestecam bine( daca nu lasa un pic de apa punem un paharel cu apa si lasam sa fiarba carne)
  •   cu ajutorul furculitei rupem un pic rosiile in cutie si punem peste carne; lasam sa fiarba 20 de minute si apoi adaugam fasolea si boabele de porumb,
  •   pungutele de orez le punem la fiert in apa cu sare(timpul e pus pe cutie),
  •   tocam ardeii iuti si ii punem peste carne; adaugam condimentul pt. chile cu carne, tabasco si sosul iute( depinde cat de iute va place; eu am pus ardeii, 2 linguri tabasco si 4 linguri de sos iute)
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chilli cu carne 89417
retete culinare - Chilli cu carne 89418
retete culinare - Chilli cu carne 89419
retete culinare - Chilli cu carne 89420
retete culinare - Chilli cu carne 89421

COMENTARII (10)

cismaru_nicoleta 1

06.03.2011, 22:51

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:37

adry88 1

07.05.2011, 16:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55