Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cartofii se curata de coaja,se spala bine,se taie cu feliatorul,se fac feliute subtiri(depinde cum le doriti).Se pun intr-un castron si se clatesc foarte bine.
Intr-un ceaun se pune ulei,iar cand s-a incins,se adauga feliutele de cartofi.Se pun pe rand nu foarte multe pentru a se prajii bine.
Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.Se aseaza intr-un castron si se condimenteaza cu sare si putina boia dulce.
Se servesc cu mujdei de usturoi
http://www.bucataras.ro/retete/mujdei-de-usturoi-cu-smantana-si-marar-46191.html
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult