Chisatura sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel

de burdulea56 in Porc, 8 Oct 2010 | 9374 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

08.10.2010, 23:52

Slanina imi place cum miroase, ma zapaceste mai ales daca e si niste usturoi pe acolo...mi se face pofta...dar nu pot s-o inghit. Imi ramane fix in gat.
Da' o rosie d-aia de gradina tot as manca.

lilik 1

09.10.2010, 00:15

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 10:38

poti sa-mi trimiti si mie o portie?.................

silvi0ara 1

09.10.2010, 13:12

Si eu tot rosia o vreau,ca la slanina am interzis.

adasev12 1

09.10.2010, 14:49

eu sunt la dieta...si oricum nu pap slaninuta decat cand taie ai mei porcul , o bucatica mica mica....de pofta...
si eu sunt din Ardeal, dar pe la mine nu se face asa ceva...nici n-am auzit...dar oricum eu las furcile....

Bunica 1

09.10.2010, 20:47

E bunaaaaa! Nu am voie....dar o bucatica de paine mica,mica ,cu chisatura tot vreau

kamy 1

09.10.2010, 20:58

la noi se foloseste la ciorbe,la varza,la multe mancaruri....e fff buna in mancare 5f

marieta 1

10.10.2010, 00:12

si la noi se face asa dar am uitat de gustul ei!!!! buna si chear daca are colesterol nu are euri!!!!!!!!!!

cristinne 1

10.10.2010, 12:20

mama mea foloseste si acum osanza ..dar la prajituri: mai exact la fursecuri, cornulete, cookies cum le zic eu: ies ff fragede si ti se topesc in gura...nu se compara cu cele cu unt (care se intaresc mai repede)l acestea cu ozanza si peste o sapotamana daca le mananci sunt ca scoase din cuptor de fragede.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:14

Miha, ia macar rosia, acolo nu am niciun merit.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:15

Lilik, multumesc!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:15

Medi, cu drag, macar odata merita sa degusti!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:16

Silvioara, daca e musai , n-ai ce face!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:17

Ada, asta era pe vremea bunicii, poate in anumite zone din Ardeal, dar mi-a fost tare pofta si dor, nici eu nu fac in fiecare zi, poate o data pe an.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:18

Bunica, o bucatica de pofta, atat.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:19

Kamy, asa este, dar mie imi place pe paine foarte tare, dar o data pe an, asa cum am zis, doar cu rosii, sotul mananca si cu castreveti murati.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:21

Marieta, ai dreptate, e mai bine cu colesterol decat cu E-uri, dar daca se mananca rar nu faci nici din acela.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:23

Cristinne, asa este, ai perfecta dreptate, la noi se fac haiosele cu osanza, sunt nemaipomenite, mereu proaspete.

adry88 1

20.05.2011, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc