Choco joben

de epurasha2bb in Dulciuri, 16 Iun 2010 | 3983 vizualizari

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

16.06.2010, 10:19

hai ca esti tare)

nadina73 1

16.06.2010, 10:21

supersuper si iar super si 5 furcu

Sylvia 1

16.06.2010, 10:41

Ai deja 4 note maxime merita din plin, e ca un poem de ciocolata !!!!Super arata !

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 10:47

ce idee.........mai lasat fara cuvinte..........5 furcu...............

epurasha2bb 1

16.06.2010, 10:52

gaby tare ca piatra sau ...tare dulce?

epurasha2bb 1

16.06.2010, 10:52

fetelor multumesc mult!

ela 1

16.06.2010, 10:56

asta este pt mine....m-ai invatat prost,cred ca totul mi se cuvine

Rocsi 1

16.06.2010, 10:57

epurasha2bb 1

16.06.2010, 11:12

@ela
@rocsi

Laly 1

16.06.2010, 11:41

Epurash si de la mine muuuuuulte furculite pentru ca le meriti.

gaby_duceag 1

16.06.2010, 11:51

tare-n meserie)

articook 1

16.06.2010, 12:24

ce inventiva! super tare! 5 furculite

jolygina 1

16.06.2010, 12:28

chiar ca meriti titul de bucataras grozav ,sti cum se zice fara numar,fara numar la furculite la ce bine arata

epurasha2bb 1

16.06.2010, 12:59

LALY ,multumesc!

epurasha2bb 1

16.06.2010, 13:02

gaby de unde stii tu meseria mea? esti de la FBI? ca bucataria e doar camera de joaca nu e meserie, de meserie sunt profesor de engleza dar ultimul job a fost ca inspector resurse umane.Despre partea culinara e doar o pasiune , nu am facut niciodata nici un curs sau ceva de genul asta. desi mi-ar placea

epurasha2bb 1

16.06.2010, 13:03

articook si yolyjina va multumesc mult!

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2010, 22:54

mena29 1

18.06.2010, 00:48

Cinci furci din 12 voturi

epurasha2bb 1

18.06.2010, 19:49

multumesc fetelor!

lorycarp 1

29.06.2010, 18:19

Imi place tare mult desertul acesta foarte elegant

epurasha2bb 1

30.06.2010, 21:57

multumesc Lory!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
,,Trufe'' cu branza dulce si stafide