Chocolate Crinkles

de Criss in Prajituri, 27 Dec 2011 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 g ciocolata amaruie
  • -100 g zahar
  • -2 oua
  • -90 g unt sau margarina
  • -esenta de rom
  • -200 g faina
  • -1/2 lingurita praf de copt
  • -2 linguri cacao
  • -zahar tos + zahar pudra

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste la microunde sau pe baie de aburi impreuna cu untul. Se amesteca pana devine cremoasa. Se adauga zaharul peste ciocolata, apoi cele doua oua si esenta de rom si se bate cu mixerul pana se amesteca bine. Separat, intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt si cacaua si peste faina se toarna amestecul de ciocolata. Se amesteca bine cu lingura si se pune amestecul cremos, ciocolatos in frigider pentru minim 2 ore. 

Dupa cele doua ore, se ia cu lingurita din compozitie, se formeaza bilute cu mainile, se tavalesc bilutele prin zahar tos apoi prin zahar pudra si se pun in tava pe hartie de copt. Se pune tava in cuptorul preincalzit . Se coc fursecurile 15 minute, dupa care se scoate tava si se lasa sa se raceasca in tava si abia apoi se scot fursecurile.

Sunt extrem de fragede si bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

gaby_duceag 1

28.12.2011, 11:53

ce bine au iesit

Criss 1

29.12.2011, 14:18

Multumesc dragele mele.

MIUTA 1

03.01.2012, 12:48

Foarte frumoase au iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu vanilie