Chocolate moelleux

de RuxyRux in Prajituri, 4 Sep 2013 | 6601 vizualizari

 

...sau cele mai delicioase prajiturele cu ciocolata :)...pot spune chiar, ca sunt...perfecte :)...daca iubiti ciocolata atunci sigur vor satisface apetitul vostru pe deplin :)...si inca ceva...merg perfect langa o cafea buna la micul dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 240 gr unt( 85%)
  • 240 gr ciocolata neagra( 75% cacao)
  • 175 gr zahar brun sau 150 gr daca alegeti sa le pudrati cu zahar la sfarsit
  • 100 gr faina
  • 7 oua
  • vanilie
Portii: 23
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate moelleux:

Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Dupa ce se topeste se lasa deoparte.

Se pune la mixer untul moale, se mixeaza 1 minut, se adauga zaharul, vanilia si se mai mixeaza pana zaharul se topeste.

Se adauga ouale rand pe rand, mixam dupa fiecare.

Ciocolata se adauga usor la amestec.

Adaugam si faina si mixam bine.

Ungem formele( silicon) cu ulei( unt)si punem compozitia cu lingurita, cam pe trei sferturi.

Coacem prajiturile la 210 grade.

Daca le dorim cu lava( sa curga) le lasam numai 8 minute. Daca le dorim moi doar deasupra le lasam 10 minute.Alegeti sa le lasati la copt in functie de cum va plac :)

Sunt absolut senzationale, va promit :)

 

TIPS-URI

1

daca va plac cu gust usor de caramel adaugati doua linguri de sirop de artar in compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate moelleux" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

RuxyRux 1

05.09.2013, 12:07

Kuki scumpa...sa stii ca da...iti multumesc, esti mereu o dulce si-o draguta

Lau 1

06.09.2013, 22:30

RuxyRux 1

15.09.2013, 18:45

Sunt minunate Lau nu am mancat briose mai bune pentru ca tot un fel de briose sunt...multumesc! acum le am la cuptor din nou se fac rapid si sunt un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vatruski - reteta traditional ruseasca de bascute cu branza