Choux a la creme II

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 27 Sep 2010 | 10849 vizualizari

COMENTARII (34)

kristinayellow 1

01.10.2010, 10:18

alina86 1

01.10.2010, 15:15

eu am incercat de atatea ori pasta asta,in toate modurile si cu mai multe retete...sunt frumoase si umflate..perfecte pe din-afara..dar inauntru nu se usca..nu mai stiu ce sa fac..ma gandeam ca e cuptorul dar l-am schimbat si nu iasa nici asa...cu ce gresesc?poate e temperatura cumporului?cu cat timp inainte trebuie sa il incalzesc si la cate grade?il pun pe ventilat sau normal?si doar la examen in profesionala mi-a picat chiar pasta asta si mi-au iesit..acum in schimb trebuie sa arunc tot la gunoi de fiecare data incerc...ma inerveaza

Pasiune pentru bucatarie 1

01.10.2010, 15:47

alina nu stiu ce sa-ti spun ca gresesti,eu am cuptor normal fara ventilatie si alte chestii si il aprind inainte sa ma apuc sa fac pasta si il las la maxim,apoi dupa ce dau tava la cuptor mai lasa 5-7 min focul tare apoi micsorez temperatura.

Miha 1

01.10.2010, 15:49

Alina, cu siguranta este vorba de cuptor. La inceput le coci 10-15 minute la foc mare ( 240 grade la cuptor cu gaz) , in functie de cum rumeneste cuptorul, apoi le lasi inca vreo 10-15 minute la foc mic. Si nu se deschide usa cuptorului in timpul coptului.
Mi s-a intamplat si mie o data sa-mi iasa cu o pojghita ca necoapta la interior. O parte le-am curatat, dar dupa aceea m-am plictisit si le-am lasat asa. Dupa ce le-am umplut n-am mai stiut care si cum sunt. Si au fost foarte bune.

gaby_duceag 1

01.10.2010, 17:39

eu, ca si bitza, am cuptor normal, fara vreo facilitate)). si azi am facut cu ulei nu cu unt sau margarina si le-am lasat la foc moderat , nici nu le-am avut grija, pana ce s-au rumenit usor.au iesit perfecte. nu le-am scos din cuptor decat cand erau reci.

alina86 1

02.10.2010, 13:12

....problema e ca in italia nu se mai fac cuptoare la gas..dar mi se pare ciudat ca cu astea ventilate nu se poate reusi..ms oricum..

Adinacarla 1

06.10.2010, 16:22

wow ce frumuseti... si preferatele mele

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 11:40

frumoase si bune

deyutzky 1

19.12.2012, 21:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kataif