Christmas Muffins

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 1467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briosele de vanilie
  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 50 ml lapte
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 100 gr unt topit
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • Pentru briosele de ciocolata
  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 50 ml lapte
  • 100 gr ciocolata cu lapte, topita
  • 100 gr unt topit
  • 120 gr faina
  • 30 gr cacao pudra
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr fulgi de ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Christmas Muffins:

1.Incinge cuptorul la 180˚C.

2. Pentru briosele de vanilie, amesteca faina cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un vas bate ouale cu zaharul. Adauga esenta de vanilie urmata de lapte,ciocolata alba apoi untul topit. Incorporeaza ingredientele uscate. Adauga fulgii de ciocolata. Toarna aluatul obtinut in 12 forme de briose si da-le la copt 15-20 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

3. Pentru briosele de ciocolata, amesteca faina cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare. Intr-un vas bate ouale cu zaharul. Adauga esentele urmate de lapte,ciocolata cu lapte apoi untul topit. Incorporeaza ingredientele uscate. Adauga fulgii de ciocolata. Toarna aluatul obtinut in 12 forme de briose si da-le la copt 15-20 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

4. Orneaza briosele cu frisca batuta si diferite ornamente de Craciun.

 

RETETA IN IMAGINI

Christmas Muffins-0
Christmas Muffins-1
Christmas Muffins-2
Christmas Muffins-3
Christmas Muffins-4
Christmas Muffins-5
Christmas Muffins-6
Christmas Muffins-7
Christmas Muffins-8
Christmas Muffins-9

COMENTARII (4)

lia maria 1

10.01.2011, 10:14

ce mult imi plac

LUK 1

10.01.2011, 13:24

ce bune

mirela0911 1

11.01.2011, 15:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20