Cinnamon rolls/ Rulouri cu scortisoara

de Tuxedo in Prajituri, 3 Apr 2013 | 9108 vizualizari

COMENTARII (25)

Dea_Dea 1

03.04.2013, 16:57

vaiii Gabriela astazi numai cu bunaciuni ne-ai lovit Super atata!!

MotanLaOale 1

03.04.2013, 17:00

simona72 1

03.04.2013, 17:07

vreu si eu una pt deseara cu o cana de lapte...la noi le zice melcisori

Miha 1

03.04.2013, 17:12

Super! Arata intr-un fel, de ma ia cu lesin ashea...

Bya Ralu 1

03.04.2013, 17:36

eae ce super arata

Bya Ralu 1

03.04.2013, 17:36

era waw

diaconta 1

03.04.2013, 17:56

Miha,fa-mi loc sa lesin si eu langa tine
Fata draga o sa-mi cam dai batai de cap cu bunaciunile tale

Tuxedo 1

03.04.2013, 18:01

hai ca m-ati facut sa rad!

diaconta 1

03.04.2013, 18:02

Aha,ca noi ne cam facem de ras pe-aici )))))))))

Merisor 1

03.04.2013, 18:08

apoi daca voi lesinati, pot sa iau eu portiile voastre

diaconta 1

03.04.2013, 18:12

Meri,sa nu indraznesti cumva )))))))

Aurelia 07_07 1

03.04.2013, 18:16

Bune tare

RuxyRux 1

03.04.2013, 18:18

Superbe!

Constelatialeu 1

03.04.2013, 19:23

Frumoase si tare interesanta reteta !

T I M E A 1

03.04.2013, 19:35

Arata minunat si imi plac mult de tot si sa le fac si sa le mananc

deyutzky 1

03.04.2013, 20:01

sunt tare frumoase

corina241 1

03.04.2013, 20:45

Teo 1

03.04.2013, 21:29

sunt atat de gustoase...!

laura_n 1

03.04.2013, 21:51

Lau 1

03.04.2013, 21:53

ce fain arata

Rocsi 1

03.04.2013, 22:33

Imi plac foarte mult.Ce poze frumoase!

Tuxedo 1

04.04.2013, 00:25

multmesc Rocs! am tot arsenalul pentru fotografiat!

acoria 1

04.04.2013, 08:28

o posibila umplutura: 2 linguri cacao, 2 pumni faina si 3 pumni de zahar. pumnii sunt asa ca si cand iei apa in pumni si te speli pe fata, rasi de faina si zahar, nu plini cu varf. aceasta compozitie se poate folosi la cornuri, cozonaci...copii o adora deoarece seamna cu ciocolata (cornurile cu ciocolata).

_Alina_ 1

04.04.2013, 08:48

Arata minunat!

Tuxedo 1

04.04.2013, 14:38

acoria, si eu fac cu ciocolata, imi plac mult de tot! eu mai fac la cozonac asa, numai ca pn zahar si cacao, atat, si se topeste zaharul si in combinatie cu cacao zici ca e cioco! bun, bun! de data asta i-am vrut cu scortisoara si nuci, ca pofta era mareee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cinnabons