Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos

de anca_rm in Pui, 30 Iul 2013 | 708 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas o jumate de conserva de lapte de cocos , si pentru ca nu aveam nimic gatit acasa am hotarat sa fac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • jumatate conserva lapte de cocos
  • 150 ml vin alb sec sau demisec
  • frunze de tarhon
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos:

Curatam ciocanelele si le punem sa stea putin cu sare si piper . Incingem o tigaie si punem putin ulei . Punem pulpele si le lasam putin la rumenit. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba.

Cand sunt pe jumatate facute adaugam laptele de cocos, usturoiul asa mare ( eventual crapat), si daca mai doriti sare si piper .

La final punem cateva frunze de tarhon proaspete .

Pofta mare

Eu le-am servit cu brocoli. Se pot pune alaturi de orice alta garnitura.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos 248684
retete culinare - Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos 248685
retete culinare - Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos 248686
retete culinare - Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos 248687
retete culinare - Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos 248688

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

30.07.2013, 16:08

Inca nu am incercat laptele de cocos inca in retete dar cred ca ies tare bune preparatele

anca_rm 1

30.07.2013, 16:25

da e bun, adica mie imi place

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:55

sunt bune cu lapte de cocos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59