Ciocanele de pui cu brocoli

de alilianaa in Pui, 6 Mar 2013 | 8058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 portii ciocanele
  • 500 g brocoli
  • piper- un varf de lingurita
  • sare-un varf de lingurita
  • cimbru-varf de lingurita
  • o foaie dafin
  • 20 ml zeama de lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 graunti de usturoi
  • 200 ml vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu brocoli:

Ciocanelele de pui le-am spalat, condimentat cu sare, piper, cimbru. Am asezat in tava. Am adaugat foaie de dafin si usturoiul tocat marunt. Am stropit carnea cu 20  ml ulei de masline si vin rosu 200 ml. 

Le-am pus la cuptor pentru aproximativ o ora la foc potrivit. La jumatatea timpului le-am intors, astfel incat sa se prepare uniform.

Brocoli: Am desfacut in buchetele, le-am spalat, l-am pus la scurs. Intr-o cratita am pus apa la fiert cu sare. Cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugata buchetelele de brocoli. Le-am lasat max. 3-5 minute. Le-am scos in strecuratoare si le-am dat la un jet de apa rece. Din zeama de lamaie, ulei de masline, sare am creat un dressing pe care l-am adaugat peste brocoli.Se serveste alaturi de ciocanelele de pui.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta de sare