Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA

de ela in Pui, 24 Feb 2010 | 7065 vizualizari

 

un meniu indragostit

 

INGREDIENTE

  • 10-12ciocanele
  • cate o lingurita de boia dulce
  • coriandru
  • maghiran
  • ghimbir
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
  • putina sare
  • piper dupa gust
  • 1punga speciala pentru cuptor
  • 200gr orez pentru pilaf
  • 1ardei rosu
  • 1conserva ciuperci
  • 2morcovi mici
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2linguri bulion
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA:

Se amesteca toate condimentele intr-un castronas.Se spala pulpele,se sterg si se pun in punga de plastic speciala termorezistenta.Se rastoarna condimentele in punga si se intoarce punga pe toate partile pentru a se prinde condimentele de carne.Se leaga punga si se gaureste cu o scobitoare in vreo sase locuri.Se pune punga intr-o .Otava si se da la cuptor 60-70minute,in functie de cum coace aragazul fiecareia.Intre timp se curata ceapa si se marunteste,ardeiul si morcovul la fel,ciupercile se taie si ele marunt si se pun toate intr-o tagaie wook cu putin ulei si apa.Se lasa la distuit 30minute apoi se adauga orezul,spalat in prealabil si tinut in apa lasand pe foc inca 15minute pana fierbe si orezul.Se pune intr-o tava in forma de inima o folie de prospetime si se rastoarna orezul.Se lasa sa se raceasca bine apoi se rastoarna pe o farfurie.Se orneaza cu masline.Pulpele bine rumenite se scot din cuptor,se deschide punga cu grija sa nu iasa brusc aerul fierbinte.Se aseaza pe farfurie langa inima de orez.Se seveste cu salata verde sau castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume