Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am vazut pe site si am incercat si eu. Bune, bune au iesit!
Ciocanelele de pui se curata, se spala bine si se scurg de apa.
Se pun pe o farfurie si se condimenteaza cu sare si piper.
Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie.
Faina se pune intr-o farfurie.
Pesmetul si susanul se amesteca, se adauga putina sare si se pune pe o farfurie.
Trecem ciocanelele prin faina, prin ou, prin pesmet cu susan si le punem pe o farfurie.
Se prajesc in ulei incins, la foc mic ca sa se patrunda bine 20-25 minute.
Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc calde cu garnitura si salata.
Eu am avut niste cartofi noi prajiti si usturoi nou.
Pofta Buna!
1
Daca va plac mai crocante se pot trece de doua ori prin ou si pesmet cu susan.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult