Ciocanele in bacon la cuptor

de MotanLaOale in Pui, 6 Iun 2012 | 9793 vizualizari

 

Simplu, foarte bun si de efect.

 

INGREDIENTE

  • 600 g ciocanele de pui
  • 200 g bacon feliat
  • 100 ml vin rosu
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in bacon la cuptor:

Coicanelele se spala bune si se usuca.

Se presara cu vegeta, piper si boia si se lasa la frigider 30 minute.

Se ruleaza fiecare ciocanel intr-o felie de bacon si se prinde cu o scobitoare.

Se pune intr-o tava uleiul si se pun ciocanelele invelite in bacon.

Se presara cu vegeta, piper si boia, se toarna vinul si putina apa.

Se introduc in cuptor pentru 30-40 minute.

Se intorc pe toate partile si se stropesc cu sosul din tava din cand in cand.

Cand sunt rumenite frumos pe toate partile sunt gata.

Inainte de servire se scot scobitorile.

Se consuma calde cu garnitura si salata.

Eu am mancat cu cartofi noi prajiti si usturoi nou.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi