Ciocanele la tigaie cu sos de patrunjel

de alilianaa in Pui, 30 Apr 2014 | 3735 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la tigaie cu sos de patrunjel:

Ciocanelele se spala, se curata de eventuale impuritati, se pun la scurs. Din sare, cimbru, piper, boia de ardei dulce si ulei se face o ,, solutie" cu care aromatizam carnea. Se pune intr-o tigaie ulei la incins. Cand acesta incepe sa sfaraie se adauga ciocanelele, se lasa cate 3-4 minute pe cate o parte si pe urma se intorc. Cand au capatat o culoare rumenie se adauga apa pana cand carnea este acoperita. Se lasa pe foc cca trei sferturi de ora, fara a mai adauga apa, si fara a mai amesteca. Se trage dupa foc atunci cand solutia din tigaie a scazut foarte bine. 

Se serveste cu sosul de patrunjel. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la tigaie cu sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos de ceapa caramelizata