Ciocolata Bounty

de Toamna07 in Dulciuri, 19 Mar 2015 | 2442 vizualizari

 

Ce buna este ciocolata asta umpluta cu crema densa de cocos,o minunatie !
De cate ori nu am cumparat-o si intotdeauna era prea putina .:)
Acum o fac eu ,se prepara usor si gustul...gustul...este divin !:)

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat),
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri de unt gras sau margarina.
  • 200 g nuca de cocos
  • Glazura:
  • 300 g ciocolata preferata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata Bounty:

Intr-o craticiora, punem 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat), 4 linguri zahar si 2 linguri de unt gras sau margarina. Asezam vasul pe aragaz si lasam pana se dizolva zaharul. Dam la o parte de pe foc si adaugam 200 g nuca de cocos. Amestecam energic si intindem compozitia intr-o forma de 20 cm tapetata cu hartie de copt.

Presam compozitia  bine cu o lingura si dam la frigider pana a doua zi cand poate fi portionata .

Topim pe baie de aburi sau la microunde 300 g ciocolata preferata si trecem fiecare patratel prin ciocolata topita; le asezam pe un gratar sau pe hartie de copt. Dam ciocolata cu cocos la rece.

Sunt extraordinar de gustoase, nu voi mai cumpara niciodata !

 

RETETA IN IMAGINI

Ciocolata Bounty-0
Ciocolata Bounty-1
Ciocolata Bounty-2
Ciocolata Bounty-3
Ciocolata Bounty-4

COMENTARII (13)

dantes

dantes 1

20.03.2015, 09:22

Delicioasa!

Toamna07

Toamna07 1

24.03.2015, 18:20

anca_rm

anca_rm 1

06.05.2015, 14:42

oo ce-mi plac , am pus reteta ta la favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!