Ciocolata calda de casa

de Alexandra Burz in Bauturi, 28 Ian 2014 | 1995 vizualizari

 

Special pentru zmeul meu :D

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 200 gr ciocolata
  • frisca pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata calda de casa:

Punem laptele la incalzit.

Ciocolata o rupem in bucati potrivite.

Cand laptele este fierbinte, atentie sa nu dea in foc, adaugam ciocolata si amestecam continuu pana aceasta se topeste.

Lasam sa dea un clocot si este gata.

Lasam aproximativ 5 minute sa se mai raceasca, dupa care tunam in cani.

Decoram cu frisca.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciocolata calda de casa 294320
retete culinare - Ciocolata calda de casa 294321
retete culinare - Ciocolata calda de casa 294322
retete culinare - Ciocolata calda de casa 294323

COMENTARII (24)

Rocsi 1

29.01.2014, 11:28

Ce buna..

Pushaa 1

29.01.2014, 13:16

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S