Ciocolata de casa

de -Miti- in Dulciuri, 15 Feb 2011 | 3825 vizualizari

 

Cantitatea de margarina nu e exacta,am pus mereu in functie de cum a fost laptele praf sau daca am adaugat alte ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa
  • 375 gr zahar
  • 500 gr lapte praf
  • 50 gr cacao
  • 125-250 gr margarina
  • 1 pachet de zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Se face un sirop din apa si zahar,se tine pe foc cam 10 minute.

Se ia de pe foc si se adauga margarina.Se amesteca pana se topeste.

Se adauga cacaoa,zaharul vanilat  si laptele praf .

Se amesteca bine si se pune intr-o tava sau in forme si se da la rece.

Se taie a doua zi in forme dorite.

Se pot forma bilute date prin cocos,alune,etc sau se poate adauga la continut stafide,nuci,cocos,etc.

 

 

COMENTARII (26)

adriana_bobu 1

15.02.2011, 23:30

cismaru_nicoleta 1

15.02.2011, 23:57

bravo

Ubulika 1

29.11.2011, 10:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S