Ciocolată de casă

de alice_ciobanu in Dulciuri, 19 Apr 2011 | 4791 vizualizari

COMENTARII (17)

Miha 1

19.04.2011, 13:21

Mi-ai adus aminte ca am o cutie de lapte praf in dulap care asteapta cuminte sa o bage cineva in seama.

Eu nu pun atat de mult zahar.

alice_ciobanu 1

19.04.2011, 13:24

dar ce cantitate pui? si mie mi s-a parut foarte mult, dar e pt prima oara asa ca....

alice_ciobanu 1

19.04.2011, 13:32

ia sa vad si io

alice_ciobanu 1

19.04.2011, 13:35

Da, Miha. E mult mai ok a ta.
Voi face si eu asa, data viitoare . Mersi

MIUTA 1

19.04.2011, 13:41

RuxyRux 1

19.04.2011, 13:50

Felicitari e superba!!!

kamy 1

19.04.2011, 13:52

am tot zis sa fac si eu cioco de casa dar mi-e frica sa nu dispara in prima ora

Dya Daniela Andrei 1

19.04.2011, 14:00

Lau 1

19.04.2011, 14:04

felicitari

alice_ciobanu 1

19.04.2011, 14:17

multumesc fetelor
a fost tare buna, cam dulce , dar foarte buna....voi incerca reteta de la Miha, ea e specialista, totusi

mirela0911 1

19.04.2011, 14:20

foarte buna

MotanLaOale 1

19.04.2011, 14:28

divainbucatarie 1

19.04.2011, 18:23

Anamaria7 1

19.04.2011, 19:45

suuuuuuuuuuper

Rocsi 1

19.04.2011, 20:16

chiar voiam sa fac de paste dar m-am razgandit

Corinuta 1

19.04.2011, 21:02

O reteta foarte asemanatoare am si eu, apa e mai putina http://www.bucataras.ro/retete/baton-de-cacao-12150.html , dar modul de preparare difera si eu zic ca si arata altfel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolată de casă