Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se pune apa cu zahărul la fiert apoi se adaugă untul. Dupa ce acesta s-a topit, punem stafidele, nuca și cacaoa. Luam de pe foc și punem laptele praf amestecând continuu pana se încorporează și omogenizează compoziția. Se ia o foaie de napolitana și se toarnă peste ea toată ciocolata. Se nivelează repede apoi se pune deasupra cealaltă foaie. Se apasă cu palmele foaia pentru a se lipi de ciocolata. Se așează peste ea o greutate si se lasă până a doua zi, dupa care se porționează și se servește.
Poftă bună!
1
Se poate renunța la stafide si se pune nucă mai multă.
2
Se lucrează repede cu ciocolata, cat este cslda, pentru a se putea întinde usor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult