Ciolan afumat cu varza acra

de Panacris in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2011 | 7857 vizualizari

 

Ieri seara ma astepta o surpriza acasa, sotul meu a poftit la ciolan afumat asa ca a cumparat unul. Cel mai usor mi-a fost sa-l combin cu varza acra. Va asigur ca a iesit o nebunie!!!

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat
  • varza acra 1500 kg
  • ardei 1 bucata
  • morcov 1 bucata
  • sare, piper, boia de ardei dulce
  • marar verde 1 legatura
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza acra:

Ciolanul se spala si se pune intr-o oala mai inalta. Eu folosesc Kukta, oala cu presiune.

Varza se taie fideluta, ( am folosit varza de la punga gata taiata, Sauerkraut!!!). Se toaca ardeiul, morcovul se da pe razatoare se presara sarea, piperul, boiaua si mararul tocat marunt. Se acopera cu apa se pune capacul si se lasa la fiert. Pentru cei/cele care folosesc Kukta, se fierbe mai fierbe cca. 60 de minute dupa ce incepe sa fluiere. Cei care folosesc oala obisnuita pe aragaz cred ca undeva la vreo 2 ore, pana cade carnea de pe os.

Va asigur ca e o nebunie alaturi de painica de casa !!!

 

TIPS-URI

1

se poate consuma si cu smantana sau ardei iute

RETETA IN IMAGINI

Ciolan afumat cu varza acra-0
Ciolan afumat cu varza acra-1
Ciolan afumat cu varza acra-2
Ciolan afumat cu varza acra-3
Ciolan afumat cu varza acra-4
Ciolan afumat cu varza acra-5
Ciolan afumat cu varza acra-6

COMENTARII (14)

mirela0911

mirela0911 1

24.03.2011, 15:15

bun ciolanul buna tare combinatia

Panacris

Panacris 1

25.03.2011, 08:10

Multumesc!

Bucataras

Bucataras 1

02.04.2011, 23:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!