Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tot pentru Sf. Andrei am zis ca sa pregatesc , in loc de friptura la gratar, ca tot era frig afara, un ciolam afumat la cuptor.
Ciolanele le-am spalat, apoi leam sters bine. Le-am impanat cu feliutele de carnat si usturoiul, apoi le-am uns cu ulei si le-am frecat bine cu cimbru si piper.
Le-am asezat intro tava mare unsa cu putin ulei.Am turnat vinul si am pus frunzele de dafin si leam acoperti bine cu folie de aluminiu. Le-am pus la cuptor la foc mic pt cca 2 ore jumate. Cam dupa vreo ora jumate am intors ciolanele pe partea cealalata. Dupa ce s-au scurs cele 2 ore jumate, am indepartat folia si am mai lasat vreo 10 -15 minute ca sa prinda culoare.
Invitatii au servit carnita de pe ciolane impreuna cu cartofi copti si muraturi.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult