Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor

de Adrian2016 in Porc, 11 Feb 2016 | 6593 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat dezosat
  • 0,700 cartofi mici
  • 100 gr vin alb
  • 100 gr zeama in care a fiert ciolanul
  • 50 gr ulei de masline Cirio
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor:

Ciolanul dezosat impreuna cu cartofii curatati si spalati i-am fiert in kucta pentru 30 de minute. Dupa ce au fiert cartofii i-am asezat intr-un vas de yena alaturi de felii taiate din ciolanul fiert, am condimentat, am adaugat vinul, uleiul de masline si zeama de la ciolanul fiert.

Am introdus vasul la cuptor la 200 de grade si l-am lasat timp de 30-35 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Vasul de yena il putem acoperi cu o folie de aluminiu pe care o indepartam cu 10 minute de a fii gata pentru a se rumeni feliile de ciolan.

2

Puteti folosi ce condimente doriti.

3

Apa in care a fiert ciolanul nu o aruncati, este ideala pentru o ciorba de fasole sau de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc fiert in vin