Ciolomada

de burdulea56 in Muraturi, 4 Oct 2010 | 17829 vizualizari

COMENTARII (18)

Corinuta 1

04.10.2010, 21:12

Ce bunatati!

silvi0ara 1

04.10.2010, 21:13

Elena,interesanta reteta ta.Nu am mancat asa ceva inca.

Bucataras 1

04.10.2010, 21:18

ah, cred ca iese o nebunie de salata de muraturi

burdulea56 1

04.10.2010, 21:31

Corina, Silvia, sefuuu, pai tra sa incercati, toate sunt inca pe piata, se face destul de repede si sta sigur, daca nu se mananca.

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 21:37

Lenutica, da nu mai bine m-as muta eu la iarna la tine?...................

La Ancuta 1

05.10.2010, 00:20

Vin si eu Medi. Mancam si bine si nu mai platim nici intretinerea la noi

nadina73 1

05.10.2010, 01:28

super buna si noi punem in tara aici mai putin5f

Sylvia 1

05.10.2010, 10:19

Forte buna trebuie sa fie

Laly 1

05.10.2010, 11:43

Ce salata buna trebuie sa fie

burdulea56 1

05.10.2010, 19:09

Asa, asa Medi si Postavaru, va astept, am schimbat si centrala, asa ca o sa fie cald si bine, ca se prevesteste o iarna cumplita.

burdulea56 1

05.10.2010, 19:09

Nadina, Sylvia, Laly, va multumesc.

ela 1

05.10.2010, 19:50

super reteta

ionix 1

05.10.2010, 19:55

ce nume ciudat... n-am mai auzit hihihi... ce borcan momos

burdulea56 1

08.10.2010, 23:29

Ela, Ionix, multumesc.

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:14

foarte bine arata si noi punem ciolomada , amestec cu de toate
pentru ,, straineri '' hi-hi ,, ciolomada'' -regionalism planta de porumb tanar , tocata folosita la furajarea vacutelor

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 01:13

RuxyRux 1

18.01.2011, 07:57

Cred ca e grozav de buna!

adry88 1

20.05.2011, 10:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet pentru iarna