Ciorba acra cu galuste

de Michelle in Ciorbe, 29 Noi 2009 | 4103 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 ceapa,1 morcov,1 ardei,patrunjel,,acreala(eu folosesc zeama de lamaie),2 oua,gris,ulei,apa 3l,delikat,bulion de rosii.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu galuste:

Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta fierbe  apoi adaugam 2lg de pasta de rosii si acreala,sare dupa gust si uleiul,mai lasam la foc pana ce galustele se ridica la suprafata si atunci adaugam patrunjelul taiat marunt si luam de pe foc..pofta mare...

 

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:33

ma autoinvit si eu la o portie din ciorbica asta, deja imi ploua in gura! galustele imi plac la nebunie! iammi...

Michelle 1

29.11.2009, 23:18

te servesc cu placere

elena1988 1

02.02.2011, 16:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S