Ciorba cu afumatura

de ony in Ciorbe, 28 Oct 2010 | 2122 vizualizari

 

nu am mai facut demult.......

 

INGREDIENTE

  • o bucata de scaritza afumata
  • ceapa
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • cartofi
  • bulion
  • sare
  • orez
  • patrunjel sau leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si orezul,iar dupa ce au fiert toate se pune bulion si se acreste;se potriveste de sare se mai da un clocot ,se opreste focul si se adauga verdeatza. pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

cantitatea de zarzavat o alege fiecare dupa cat de concetrata vrea sa faca ciorbita;

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu afumatura 58907
retete culinare - Ciorba cu afumatura 58909
retete culinare - Ciorba cu afumatura 58912
retete culinare - Ciorba cu afumatura 58914
retete culinare - Ciorba cu afumatura 58920
retete culinare - Ciorba cu afumatura 58922
retete culinare - Ciorba cu afumatura 58925

COMENTARII (5)

Gouda 1

28.10.2010, 19:55

nadina73 1

29.10.2010, 00:05

gata am reparat furcile cineva furase una

ony 1

29.10.2010, 09:22

ce haioasa esti!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29