Ciorba cu afumatura

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 23 Apr 2010 | 10983 vizualizari

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

23.04.2010, 22:38

Vin si eu la o portie.

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 22:43

te astept cu mare drag,silvioara..................

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 08:22

mai pune n scaun

madi_marin 1

24.04.2010, 09:12

si inca unul pentru mine.....

Bucataras Medi 1

24.04.2010, 09:45

pusikmea, madi gata, se executa...........va astept.............

Bucataras 1

24.04.2010, 23:51

nebunie de ciorbitza . a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult tarhonul

Bucataras Medi 1

24.04.2010, 23:57

si eu il prefer la unele preparate. Bucataras.................merge tare bine si la ciorba de fasole boabe..................

nadina73 1

26.04.2010, 00:00

vin si eu mai ai o portie si pt mine ca pun si 5 furuclite

Bucataras Medi 1

26.04.2010, 00:02

nadina, te astept cu mare drag...................pentru tine oricand...............

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:50

dupa vorba din batrani ,, sa-ti bati barbatul si copii si sa mananci singura " o si pun la favorite

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 18:18

ha,ha,ha..............mihaelar, sa nu faci cum zic batranii

babi5 1

19.06.2013, 15:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza si costita de porc