Ciorba cu aripioare de pui

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 11 Apr 2014 | 11258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • o bucata de telina
  • un pastarnac
  • un morcov
  • doi cartofi
  • un dovlecel
  • doua rosii mari
  • ardei gras rosu/verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 bucati de ceapa uscata
  • 1 litru bors de putina
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • verdeturi proaspete de primavara
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare de pui:

Punem aripioarele la fiert, adunand periodic spuma formata.

Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

12.04.2014, 10:35

simona72 1

13.04.2014, 07:54

Faci niste ciorbe beton!!

Dya Daniela Andrei 1

13.04.2014, 10:25

Va Multumesc Simona, sunt doar.... ciorbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu dovlecei in zeama de varza