Ciorba cu carnati afumati si moare de varza

de T I M E A in Ciorbe, 28 Dec 2012 | 17092 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa pentru zilele de iarna!

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac mare
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • 5-6 cartofi
  • 500 gr carnati de casa afumati
  • 2 pahare zeama de varza murata
  • tarhon
  • sare si piper
  • un galbenus de ou
  • 2-3 linguri smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carnati afumati si moare de varza:

Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. 

Curatam si spalam ceapa, morcovii, ardeiul si postarnacul. Taiem marunt ceapa si ardeiul iar morcovii si postarnacul le taiem rondele si le punem toate in apa clocotita si lasam la fiert la foc potrivit.

Carnatul il taiem rondele si il prajim pe ambele parti intr-o tigaie teflonata fara ulei.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam si bucatile de carnati.

Mai lasam sa fiarba pana sunt fierte legumele apoi adaugam si cartofii taiati cubulete si saram si piperam dupa gust. 

Spre final adaugam zeama de varza murata si tarhonul tocat marunt si lasam sa dea in clocot.

Luam ciorba de pe foc si lasam sa se raceasca un pic apoi o dregem cu un galbenus de ou amestecat cu 2-3 linguri de smantana. Luam cateva linguri de ciorba calduta si o amestecam cu smantana apoi o turnam in ciorba amestecand.

Servim cu ardei iute si smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnati afumati si moare de varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnati si zeama acra de varza .