Ciorba cu carne de pasare

de Valyvalentyna in Ciorbe, 15 Iul 2014 | 2117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui,
  • 1 ardei gras,
  • 3-4 cartofi,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 1 dovlecel,
  • 2 morcovi,
  • piper alb {dupa gust},
  • sare {dupa gust},
  • 2 oua,
  • 500 ml bors de putina {natural},
  • 2 pumni de fidea {din comert},
  • 3-4 linguri de smantana,
  • 1 ceapa mai marisoara,
  • 2 linguri de bulion {sau boia de ardei},
  • 1,5 l apa,
  • 1 pastarnac mai mic.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de pasare:

Spalam puiul si il taiem bucati potrivite il punem in apa cu foarte putina sare la fiert pt. 10-15 minute {in timpul fierberii se ia spuma de deasupra}

Intre timp tocam toate legumele iar dupa cele 10-15 minute punem ceapa si lasam 5 minute, apoi adaugam toate legumele si lasam sa fiarba {Intre timp este posibil sa mai trebuiasca putina apa calda}

Dupa ce a dat in fiert condimentam de sare si piper apoi adaugam bulionul mai lasam 3 minute, dupa care adaugam fideaua si borsul mai lasam foarte putin pe foc si mai adaugam smantana amestecata cu ouale batute. Lasam cam 2 minute si presaram si patrunjelul verde si oprim focul. 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332340
retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332341
retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332342
retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332343
retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332345
retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332346
retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332347
retete culinare - Ciorba cu carne de pasare 332349

COMENTARII (4)

robert_badica 1

15.07.2014, 21:06

dantes 1

16.07.2014, 13:03

Buna!

babi5 1

07.10.2014, 15:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L